Makkumer Belboei, Bijzonder opleidingsconcept werpt zijn vruchten af.

Bijzonder opleidingsconcept werpt zijn vruchten afNieuwe lichting zorgmedewerkers ontvangt diploma

De Moonrise, in februari te water gelaten, heeft sindsdien diverse testvaarten op de Noordzee gemaakt. Afgelopen vrijdag is het superjacht begonnen aan haar maiden voyage. De Moonrise is een ontwerp van Studio De Voogt.

Superjacht Moonrise. Het op een na grootste (99.95 meter) door Feadship gebouwde jacht.

 

Een slank jacht met sensuele lijnen, maar ook met body en een krachtig uitstraling. Een breed scala aan elegante details, lange rompramen, een glorieuze grijze romp en opvallende verticale boeg dragen bij aan de elegantie van dit ontwerp. Met de imposante lengte van 99,95 meter heeft Moonrise een zeer indrukwekkend volume mede dankzij de breedte van 15,50 meter. Dit heeft een fantastische binnenruimte opgeleverd voor zestien personen in acht passagiershutten. Verder zijn er uitzonderlijk hoogwaardige accommodatie's voor bemanningsleden tot een maximum van 32 bemanningsleden.

Hoogtepunten van het exterieur zijn onder meer de manier waarop de bovenbouw volledig is bekleed met glas, het helikopterplatform op het voordek en de grote strandclub achterin, compleet met fitnessruimte en wellnessruimtes. Hoge plafonds overheersen zowel buiten als binnen, met vlakke dekken die een naadloze overgang naar het interieur aanvullen. Deze laatste heeft een verfijnde maar minimalistische stijl van Rémi Tessier Design die meteen uitnodigend is. Dankzij dubbele MTU-motoren kan Moonrise 19,5 knopen bereiken en haar kruissnelheid is 16 knopen.

Het Superjacht Moonrise verlaat DOK1.