Makkumer Belboei Meer in Makkum: makelaardij IJsselmeer wonen

Meer in Makkum: makelaardij IJsselmeer wonen

Persbericht

Het is feest aan de Langezand 2 in Makkum. Hier opende Ron Altena deze week zijn makelaarskantoor: IJsselmeer wonen. “Eindelijk!” lacht de ervaren makelaar trots. Hij staat te popelen om mensen op eigen, doortastende wijze te helpen. Zijn specialismen: aan- en verkoop van woningen, recreatiewoningen en advies voor beleggers in onroerend goed. Om de opening te vieren biedt hij klanten onder meer gratis 360-gradenfoto’s bij woningverkoop. “En wie onze Facebookpagina liket, maakt kans op een heerlijke taart van Bakkerij Kluft!”

Ron Altena. Eigenaar van makelaardij IJsselmeerwonen B.V. in Makkum

 

Nieuw is Ron Altena allerminst in Makkum. Velen kennen hem als het gezicht van Makelaardij Gros in Makkum. Nu Gros is gestopt, vond Ron de tijd rijp om op eigen benen te staan. “Van Cornwerd tot Workum, van Makkum tot Witmarsum en ver daarbuiten: ik ken de woningmarkt door en door”, vertelt hij.

IJsselmeer wonen De naam voor zijn kantoor is niet toevallig gekozen. “Als kleine jongen heb ik fantastische vakanties gehad op camping de Holle Poarte, pal aan het IJsselmeer. Hier leerde ik windsurfen, wat ik nog altijd graag doe. Daarnaast vind ik het heerlijk om op het IJsselmeer te varen en te suppen. Zelfs voor een kilometer zwemmen mag je mij wakker maken. Vandaar... IJsselmeer wonen!” 

Nadruk op meer Ron legt zich toe op de aan- en verkoop van woningen, taxaties, recreatie onroerend goed en het adviseren van beleggers in vastgoed.: “Hierbij benutten we álle mogelijkheden die er tegenwoordig zijn. Samen met de klant komen we altijd tot een optimale, individuele strategie. In onze diensten resulteert dat in meer wonen, meer recreëren en meer rendement.”

Ideale locatie Het kantoor is gevestigd in het receptiegebouw van Beachresort Makkum, op tweehonderd meter van het IJsselmeer. De ideale uitvalbasis, aldus Ron: “Lekker centraal in ons werkgebied. Voldoende parkeerplaatsen. De recreatievilla’s staan letterlijk om de hoek. En binnen hebben we ruimte genoeg om ons te houden aan de anderhalve meter afstandsregel.”

Gratis 360-gradenfotografie Mensen met aankoopwensen of verkoopplannen nodigt Ron van harte uit om hun ideeën te bespreken. “Wij bieden gratis en vrijblijvend een waarde-indicatie van de woning. Dat helpt bij de verhuisbeslissing”, weet hij. “En wie zijn woning door ons laat verkopen, krijgt de fotografie tijdelijk gratis. Inclusief 360-gradenfoto’s!”

Slagroomtaart
Tot slot heeft Ron een méér dan interessante actie voor de echte fijnproevers: onder alle nieuwe ‘likers’ van de facebookpagina verloot hij een heerlijke slagroomtaart van Bakkerij Kluft.  

Meer info: facebook.com/ijsselmeerwonen en www.ijsselmeerwonen.nl