Makkumer Belboei Gratis lezing Tommy Wieringa

Gratis lezing Tommy Wieringa

een gratis lezing via het videobelprogramma Zoom....

Persbericht

Op donderdagavond 11 maart komt schrijver Tommy Wieringa naar Friesland, om vanuit de bibliotheek een live online lezing te geven over zijn nieuwste boek 'Gedachten over onze tijd'. Tijdens de gratis lezing via het videobelprogramma Zoom, kunnen er ook vragen gesteld worden aan Wieringa. De leukste vraag wordt beloond met een gesigneerd exemplaar.


Wieringa brak door met romans en verhalen, maar in ‘Gedachten over onze tijd’ schrijft hij als columnist. Zijn stukken geven een indringende analyse van de ontregelingen van onze tijd en zetten daarmee aan tot verder denken en het zoeken naar oplossingen. Wieringa wordt tijdens de lezing geïnterviewd door gastheer Jacob van der Weij en zal ook vragen van deelnemers beantwoorden.


De Boekenweek gaat voor het eerst in 75 jaar niet door in maart, maar zal later in het jaar plaatsvinden. De Boekenweek - het grootste boekenfeest van het jaar – wordt in de zomer groots ingehaald. Om de maand maart niet zomaar voorbij te laten gaan worden er activiteiten georganiseerd onder de noemer ‘Het Voorwoord’, zo ook de lezing van Tommy Wieringa.


De lezing wordt georganiseerd door de Stichting Literaire activiteiten Smallingerland, Stichting Literaire Activiteiten Heerenveen, Bibliotheken Mar en Fean en Bibliotheek Drachten.

Aanmelden is noodzakelijk. Dit kan via de website www.bmf.nl.