Makkumer Belboei, Op donderdag 29 oktober 2020 wordt André van Schaick 90 jaar!

F E L I C I T A T I E S E N V E R H A L E N G E Z O C H T

Op donderdag 29 oktober 2020 wordt André van Schaick 90 jaar!

Redactie 20201025

Deze bijzondere verjaardag willen wij natuurlijk niet geruisloos voorbij laten gaan.Wij willen er graag een feestelijke dag van maken waar herinneringen en felicitaties centraal staan en daarbij kunnen wij wel wat hulp gebruiken. Meester André van Schaick is in 1967 in Makkum komen wonen en was hoofdmeester van de Sint-Martinusschool in Makkum van 1967 tot 1990.

André van Schaick vroeger en nu.

Via dit bericht doen wij een oproep om op deze speciale dag een kaartje te sturen, met daarop een felicitatie en (eventueel) een verhaal of een herinnering uit jouw schooltijd. Dit zal voor hem een ontzettend mooie verrassing zijn.

Wil jij een kaartje sturen of bezorgen? Stuur dan een privébericht via Facebook of Whatsapp 06-23 75 27 20, dan ontvang je het adres. Ook foto’s en verhalen mogen (liefst) via Whatsapp aangeleverd worden. Wij zullen deze digitaliseren en als cadeau met André delen op zijn verjaardag. Dit moet wel een verrassing blijven!

Felicitaties en verhalen kunnen ook geplaatst worden op Felicitatieboek. Je kunt dit doen via onderstaande link. https://felicitatieboek.nl

Met jullie hulp kunnen we van deze dag een bijzondere dag maken vol mooie, blijvende herinneringen voor André.

Heel erg veel dank! Familie Van Schaick  Delen mag!