Makkumer Belboei Fusie Support Fryslân en AanZet

Fusie Support Fryslân en AanZet

Persbericht

Support Fryslân en AanZet gaan vanaf januari 2021 verder als één organisatie onder de nieuwe naam Stjoer. Stjoer staat voor eigen regie en het stuur in eigen handen nemen als je te maken hebt met een psychische / sociale kwetsbaarheid.

 

Onthulling van het nieuwe logo tijdens een livestream op YouTube

 

Door de krachten te bundelen creëren we nog meer impact voor onze doelgroep in twaalf gemeenten binnen de provincie Friesland. Hierbij richten wij ons niet op beperkingen maar op de wil en mogelijkheden van mensen.

Iedereen heeft het recht om een leuke (vrijwilligers)baan te vinden die écht bij je past, om activiteiten te ondernemen waar je een glimlach van op je gezicht krijgt, om een maatje te hebben waarmee je de belevenissen van je week deelt of een plek waar je na een moeilijke tijd weer je leven kunt oppakken. 

Met die reden biedt Stjoer een veilige ontmoetingsplaats en creëert mogelijkheden om deel te nemen aan projecten en activiteiten. Hier kunnen mensen met een psychische en/of sociale kwetsbaarheid zonder stigma vorm geven aan hun deelname in het maatschappelijk leven.

Vanaf 4 januari is onze nieuwe website www.stjoer.frl online. Wil je nu al meer weten over (de projecten van) Stjoer kijk dan op www.aanzet.frl en www.supportfryslan.nl of neem contact met ons op via info@aanzet.frl / 058 284 9020.