Makkumer Belboei ZELFSCAN BIJ JUMBO WINKEL IN MAKKUM

Zelfscan kassa's Jumbo Makkum

Persbericht

Vlotter winkelen en tijdens het boodschappen doen precies bijhouden hoeveel je uitgeeft. Dit is nu mogelijk bij de Jumbo Kooistra winkel aan Lieuwkemastraat 9 in Makkum. Klanten kunnen gebruik maken van een uniek zelfscansysteem, waarmee ze hun boodschappen zelf kunnen scannen.

 

“Het zelfscansysteem van Jumbo bespaart tijd én het is gemakkelijk, omdat klanten tijdens het winkelen al boodschappen kunnen inpakken in een krat of tas, legt filiaalmanager Arnoud Wolthuizen uit. “Bij de speciale zelfscan kassa kunnen klanten bij een caissière in een handomdraai afrekenen. Zo blijft het persoonlijk contact, dat we bij Jumbo zo belangrijk vinden, behouden. Bovendien toont de handscanner tussentijds een overzicht van het totaalbedrag van de aankopen.”

 

Service
filiaalmanager Arnoud Wolthuizen benadrukt dat het gebruik van de zelfscan vrijwillig is: “Wie op de traditionele manier bij de kassa wil afrekenen, kan vanzelfsprekend op die manier boodschappen blijven doen. Maar we vinden het wel leuk als klanten het zelfscansysteem een keer proberen. Onze medewerkers staan vanzelfsprekend klaar om klanten uitleg te geven over de zelfscan. Ik nodig iedereen van harte uit om te ervaren hoe eenvoudig en snel het zelfscansysteem werkt.” 

 

Langer boodschappen doen in juli en augustus
In de maanden juli en augustus verruimen wij de openingstijden. “We zijn blij dat we onze klanten met deze verruimde openingstijden nog beter van dienst kunnen zijn”, licht Arnoud Wolthuizen toe. “Bij Jumbo doen we alles om rekening te houden met de wensen van de klant.

Vanaf zondag 4 juli kan er gewinkeld worden van 09.00-18.00 uur. Vanaf maandag 5 juli is de winkel geopend op maandag t/m zaterdag van 08.00 tot 21.00 uur.