Makkumer Belboei Met grote dank aan de Brandweer en de dierenambulance.

Met grote dank aan de Brandweer en de dierenambulance.

Paul en Lucia Roelevink

Vorige week donderdag 23 september is onze grote Leonberger Levi, die sinds 3 weken blind is, In de Marine haven gevallen. Een alerte booteigenaar zag hem, hij zat klem onder een steiger, hij heeft de brandweer gealarmeerd, wat een geweldig team, met veel moeite, zo hoorden we later, is het hun gelukt om hem te redden, hij was volkomen uitgeput. De dierenambulance is opgeroepen, zij hebben hem schoongemaakt, warm gewreven en thuisgebracht, ook hebben ze zich ontfermt over mijn man, die ook uitgeput en gestrest was geraakt, onwel was geworden en in een aflopende berm midden in de brandnetels was gevallen.

 

 

Lieve mensen van de brandweer bedankt. Ook de lieve mensen van de dierenambulance onze hartelijke dank.

Zij hebben Levi weer schoongemaakt, warm gewreven en thuisgebracht. Ook hebben ze zich over mijn man ontfermd, die uren had gezocht en volkomen uitgeput en gestrest was geraakt. Hij was onwel geworden en in een aflopende berm midden in de brandnetels gevallen.

Gelukkig is dit bizarre avontuur voor beide goed afgelopen. We zijn zo ontzettend dankbaar voor de inzet van dit geweldige brandweerteam, en ook voor die lieve mensen van de dierenambulance. Ook de booteigenaar die gebeld heeft, dank, dank. Nogmaals onze hartelijke dank.

Paul en Lucia Roelevink, Makkum.