Makkumer Belboei Het aftellen is begonnen

Het aftellen is begonnen

....toch tenminste nog een receptie bij het 200 jarig bestaan....

Redactie

In ‘the dying seconds’ van het jubileum jaar gaat het bijna zeker toch nog lukken om op een passende wijze het 200 jarig jubileum van de Sociëteit Eendragt te vieren. Het moet nu wel ook, anders hoeft het niet meer.

Foto archief Ald Makkum

 

De Directie van de sociëteit alsmede de jubileum commissie hebben twee jaar naar dit hoogtepunt kunnen/moeten toewerken. Oorspronkelijk was het de bedoeling om meerdere dagen dit jubileumfeest te vieren. Zo zou er naast de receptie ook tijd zijn voor ‘cultureel’ vermaak en ook voor overig ‘vermaak’ was ruimschoots tijd ingepland.

Nou u zult het op een of andere manier vast wel hebben meegekregen, maar de afgelopen twee jaar behoren in de geschiedenis van onze Sociëteit misschien niet tot de meest roemruchte, maar ze staan wel in de top vijf qua onverwachte wendingen. Alles wat was bedacht, kon meerdere keren, de prullenbak in. Steeds vanwege dat verdraaid onaardige virus. En helaas ook nu lopen de cijfers weer snel op, maar voor 27 oktober verwachten we geen grote ingrepen van uit de regering en gaan we er dus vanuit dat het woensdag de 27e een uitbundig feest gaat worden. Als u dan Makkumer vlaggen ziet wapperen weet u dat het gelukt is.

Het buffet wat ongetwijfeld ook nu weer een hoogte punt zal worden